Een luxe hordeur op maat is altijd een passende oplossing

Wanneer u denkt aan hordeuren op maat, dan denkt u waarschijnlijk aan een huis zonder insecten in de zomer. Geen onlogische gedachte, want een hordeur op maat wordt vooral gebruikt in de zomer waarin we graag de ramen en deuren openzetten om frisse lucht binnen te laten komen. Maar alle insecten en andere ongedierte, die wilt u natuurlijk niet in huis hebben. Zeker niet wanneer het een beetje vochtig is buiten, want dan kunt u gerust rekenen op een slaapkamer vol muggen. Dat betekent veel jeuk en een belabberde nachtrust.

Wat zijn de voordelen van hordeuren op maat en wanneer kiest u voor deze oplossing?

De voordelen van een luxe hordeur op maat

Met een hordeur op maat heeft u allereerst altijd een passende oplossing. Geen gedoe met knippen, plakken of proberen een te kleine hordeur toch passend te maken omdat de insecten de kier iets te makkelijk kunnen vinden. Hordeuren op maat is vooral kiezen voor gemak.

Daarnaast kunt u met een hordeur op maat altijd frisse lucht in huis laten komen. U opent de deur en sluit de hordeur. Alleen de lucht kan binnenkomen. Goede hordeuren op maat met een fijne structuur zorgen er niet alleen voor dat de insecten en diertje buiten blijven, zij filteren ook alle andere troep die u niet in huis wilt hebben. Zoals de pollen die zorgen voor hooikoorts of de bladeren die door de tuin waaien.

Hordeuren op maat doen dus meer dan alleen de muggen buiten houden. En met de luxe hordeuren van LuxeHorren.nl heeft u ook nog eens een fraaie hordeur die in geen enkele deuropening misstaat. Bij ons vindt u onder andere plissé hordeuren, inzethorren en dubbele hordeuren op maat. Zo weet u zeker dat u altijd vindt wat u zoekt.

Mechanisme Plissé hordeur

Wat is belangrijk bij het bestellen van hordeuren op maat?

Het belangrijkste is dat u de maten goed opmeet. Daarbij is het vooral van belang dat u de tijd neemt om de maten op te nemen. Alleen bij de juiste maten is de hordeur op maat immers passend. Daarbij zijn er twee manieren om te meten, die afhankelijk zijn van het materiaal van het kozijn. Bij kunststof kozijnen meet u de hoogte en breedte van de opening. Deze vult u direct in op het meetformulier op onze website. Op die manier kunt u direct de producten vinden die passen bij uw deuropening(en).

Is het kozijn gemaakt van hout en gaat het om een raamkozijn? Meet dan de hoogte tot achter de metalen strip die vaak onderaan zit. Ook die maten gaan direct naar het meetformulier, waarna u direct de juiste producten kunt vinden op de website.

Let erop dat u het exacte aantal millimeters nodig heeft. Nauwkeurig meten met het juiste gereedschap is dus van groot belang. Neem de breedtemaat nooit in het midden van de deur op. U kunt dan te gemakkelijk scheef meten. Meet altijd op een vaste hoogte, zoals vlak boven de dorpel of vlak onder de bovenkant van het kozijn. Scheef meten is dan nagenoeg onmogelijk. Bekijk ook onze pagina over de hordeur voor openslaande deuren.

Hordeuren bestellen voor afwijkende deuropeningen

Standaardhordeuren zijn vaak een makkelijke oplossing voor één seizoen. Wilt u echter echte kwaliteit of hebben de deuropeningen in uw huis afwijkende maten? Dan zijn de standaardvarianten vaak niet geschikt. Bij afwijkende maten moet u op zoek naar een hordeur op maat die wel past bij de deuropening. Het is immers van groot belang dat de hordeur volledig sluit. Muggen, andere insecten en pollen vinden namelijk altijd de kleinste kiertjes, om zo alsnog uw huis binnen te dringen.

Bij ons kunt u altijd een hordeur op maat vinden. U geeft ons namelijk de maten door en wij zorgen ervoor dat de hordeur op maat gemaakt wordt voor u. Wij maken hierbij alleen gebruik van de hoogkwalitatieve materialen die jaren mee zullen gaan. Wij zijn zo verzekerd van de kwaliteit dat we maar liefst twee jaar garantie geven op onze producten! Heeft u problemen met een hordeur die u bij ons besteld heeft? Dan kunt u ons altijd direct bereiken per mail op info@luxehorren.nl.

De beste prijskwaliteit – en vooral het grootste gemak

De meeste mensen hebben vaak problemen met de horren in hun huis. Vooral omdat er te laat gekeken wordt naar oplossingen. Het beste is om de hordeuren op maat al te bestellen voordat het lente wordt. Op die manier heeft u rustig de tijd om de maten op te nemen, de hordeur te plaatsen en vervolgens de eerste frisse lentelucht al binnen te laten komen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over pollen of insecten.

Kiest u voor hordeuren op maat, dan weet u zeker dat u kiest voor gemak omdat de afmetingen simpelweg altijd correct zijn. En kiest u daarbij ook nog eens voor de producten van LuxeHorren.nl, dan weet u zeker dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding kiest. Onze hordeuren op maat gaan namelijk jaren mee. En met onze garantie van twee jaar is dat een zekerheid.

Direct bestellen

Wilt u direct een luxe hordeur op maat bestellen? Of heeft u hulp nodig bij het opnemen van de maten, omdat het net even iets lastiger blijkt dan u dacht? Geen probleem, neemt u vooral contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen. U bereikt ons op info@luxehorren.nl of telefonisch via 085 060 89 59. U kunt ook gebruikmaken van de live chat die u rechtsonder in beeld vindt wanneer u ons bezoekt via de computer.